Nivalan Pelastakaa Lapset ry julkaisee joulumyyntiin jo perinteeksi muodostuneen seinäkalenterin vuodelle 2017.

Kalenterin kuukausikuvien aiheena on tällä kertaa pääasiassa nivalalaiset yritykset ja yrittäjät, joita yhdistys haluaa näin kiittää heidän pitkäaikaisesta ja merkittävästä tuesta yhdistyksen toiminnalle ja sitä kautta nivalalaisille lapsiperheille. Kalenterin julkaisun ovat vuosittain mahdollistaneet sen sivuille yrityslogon ostaneet yritykset.

Vuonna 2016 pystyimme auttamaan lapsiperheitä n. 10 000 eurolla liiton avustusten ja oman Nivalan yhdistyksemme kalenterimyynnin tuotolla. Kaikki tuotto on käytetty ja käytetään ainoastaan nivalalaisten lasten ja nuorten tukemiseen, joko suoraan perhe-, harrastus- tai oppimateriaaliavustuksina, Nivalan Pelastakaa Lapset ry:n sihteeri Sisko Kangas kertoo.

Kalenterien myynnistä saadulla tuotolla Nivalan pelastakaa Lapset ry on voinut auttaa vuosittain monia kymmeniä lapsiperheitä heidän vaikeissa elämäntilanteissaan.

Kalenterituottojen lisäksi yhdistys jakaa vuosittain valtakunnallisen Pelastakaa Lapset liiton myöntämiä Eväitä Elämälle-ohjelman oppimateriaali- ja harrastustukiavustuksia, joita voi hakea yhdistykseltämme erillisillä lomakkeilla.

Kalenterien myynnistä vastaavat pääasiassa alakoulujen oppilaat, jotka saavat myös palkkion reippaasta työstään yhteiseksi hyväksi. Kalenteria on mahdollisuus ostaa myös Raijan Fysiopisteestä sekä Pala ja Lanka -liikkeestä.

Ostamalla kalenterin voi samalla auttaa vaikeuksissa olevia ja elämän kriiseissä kamppailevia lapsiperheitä konkreettisesti.

( julkaistu Nivala-lehdessä 17.11.2016)